Alg. voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Best In Sets

David Belis – eenmanszaak

Walter Pompelaan 51

2640 MORTSEL

0472/65 43 09

info@best-in-sets.be

BTW-nr.: BE0511909976

Best In Sets levert zowel in België en Nederland als in de Europese Unie. Na ontvangst van de betaling wordt er de eerstvolgende werkdag verzonden. Best In Sets kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging door de bezorger (post of koerierdienst).

Indien het product door externe omstandigheden niet (of pas na 30 dagen) kan bezorgd worden, heeft de klant het recht om de bestelling te annuleren.

Best In Sets engageert zich om elk product in goede staat te leveren. Als dit niet het geval is, heeft de klant recht op en vervanging of terugbetaling.
Elke aankoop valt onder de vrijstellingsregeling BTW kleine onderneming.
De verzendkosten vindt u hier.

Er kan betaald worden via beveiligde elektronische betaling, overschrijving of cash bij afhaling te Mortsel.

De klantgegevens worden enkel gebruikt door Best In Sets en worden nooit doorgegeven aan derden.

100% fabrieksgarantie op sets.

Best In Sets stelt haar orders met de grootste zorgvuldigheid samen. Wij zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen. U heeft op uw LEGO set 100% fabrieksgarantie.

Verkeerde items of incomplete levering.

Wanneer uw order incompleet is geleverd of wanneer u een verkeerde inhoud treft bij uw geleverde bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via email (info@best-in-sets.be). Correspondeer altijd met uw Best In Sets ordernummer.

Ontbrekende onderdelen.

LEGO verpakt haar sets met de grootste zorgvuldigheid, maar helaas gaat het soms toch mis. LEGO biedt een goede garantie en service. U kan uw klacht kenbaar maken bij de Customer Service van LEGO, te vinden op de officiële website van LEGO (www.lego.com). Hier kan u aangeven wat u precies mist. LEGO zorgt vrijwel altijd voor het ontbrekende item. Ze sturen dit meestal volledig kosteloos op.

Mocht u toch geen gehoor krijgen bij LEGO, dan horen wij dat graag van u en proberen wij u verder te helpen.

Overige klachten en/of opmerkingen.

Wij leren graag van onze klanten. Goede ideeën, opmerkingen en ook klachten horen wij graag van u. Bent u niet geheel tevreden of denkt u dat wij onze service kunnen verbeteren? Laat het ons weten.

Correspondeer indien mogelijk met een Best In Sets ordernummer (info@best-in-sets.be).

Herroepingsrecht.

Om (een deel) van uw bestelling te retourneren, klikt u hier. U heeft 14 dagen na levering de tijd om u te bedenken over de aankoop. Het volstaat dat u dit binnen deze termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra het product (ongebruikt en in originele ongeopende verpakking) terug in ons bezit is, wordt de totale kost (incl. verzendingskost) binnen de 14 dagen terugbetaald.